Top

Ruilen en Retourneren

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteiten van onze producten en de wensen van onze klanten. Indien jouw aankoop niet bevalt, kun je vanzelfsprekend gebruik maken van onze retourservice.

Je product retournerenEen product retourneren is erg eenvoudig. Volg de 6 stappen voor het retour zenden van jouw product. Vergeet niet om het retourformulier uit te printen en bij de retourzending te voegen! Je hebt 30 dagen het recht om een product retour te sturen.
Let op! Volgens de wet "kopen op afstand" heeft u recht op volledige teruggave van het aankoopbedrag mits er voldaan is aan bovenstaande punten. Dit geldt niet voor de verzendkosten van een retourzending.

VoorwaardenOm gebruik te kunnen maken van het herroepingsrecht, geld er als voorwaarde dat het product reeds in goede orde retour is ontvangen. Het recht van retour zenden is 30 dagen geldig. Na deze termijn is het niet meer mogelijk om een product retour te zenden.

Let op! Voorwaarde voor het retourneren is dat de producten onbeschadigd en ongebruikt zijn en dat ze in hun originele, onbeschadigde verpakking worden terug gezonden. Zodra de producten in goede staat bij ons zijn aangekomen, ontvang je hierover een bevestiging per mail. Vervolgens ontvang je een nieuw sieraad van ons of wordt het volledige aankoopbedrag retour gestort.

Kosten voor het retour zendenIndien je een product retour stuurt, krijgt u het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten die je maakt bij het retour zenden van jouw artikel zijn echter voor jouw rekening.

Veelgestelde vragen over retournerenHen je een vraag? Kijk eerst even of jouw vraag bij de Veelgestelde vragen staat.